Conform Linija Proizvoda

Znamo da je tvoj dom tvoja mala oaza, mjesto kojemu se uvijek vraćaš i u kojem se želiš osjećati ugodno i lijepo. Zato smo razvili Conform liniju proizvoda koja se fokusira na ljepotu dizajna, praktičnost, kvalitetu izrade i apsolutnu prilagodljivost tvom životnom prostoru. Jer on mora biti baš po tvojoj mjeri.

Konfiguriraj svoj Conform Desk
Conform Desk - radni stol s nosačem monitora
Conform by Modulos linija proizvoda je naš odgovor na izazove modernog načina življenja. Želimo ti dati mogućnost kupnje unikatnog namještaja koji je rađen po tvojoj mjeri – jednostavno i online. Uložili smo veliki trud kako bi riješili brojne male, ali velike, probleme s kojima se susrećeš u životu i radu. Tako primjerice u osnovu dizajna proizvoda uključujemo rješenja za kabliranje, odlaganje uređaja koje svakodnevno koristiš u životu, te druga praktična i tehnološka rješenja.

Skini brošuru za kasnije.

Tvoj radni stol mora u potpunosti odgovarati tvojim potrebama. Zato smo izradili brošuru u kojoj možeš pogledati još fotografija i pročitati nešto više o našoj filozofiji izrade namještaja. Sve fotografije u brošuri na našoj web stranici su stvarne fotografije našeg namještaja koje su nam poslali naši kupci ili su uslikane od strane našeg fotografa.

Proizvod koji naručiš proizvodi se posebno za tebe, po tvojoj mjeri i specifikacijama, te ti se dostavlja na kućni prag.

Razvili smo je za vas

Razmišljajući kako da pojednostavimo proces kupovine namještaja koji u potpunosti odgovara zamišljenom prostoru nastala je Conform linija proizvoda. Stvarajući je prvenstveno smo se fokusirali na kvalitetu i dobro promišljen dizajn iza kojeg stoji veliko iskustvo i tradicija, a zbog svoje prilagodljivosti komadi namještaja uklopit će se u svaki prostor.

Conform by Modulos je nova linija proizvoda nastala kao evolucija našeg prvog proizvoda, potpuno modularnog stola, kojim smo se etablirali kao novi, inovativan brend na tržištu namještaja. Spaja sve najbolje elemente našeg inovativnog koncepta s jednostavnošću, modernim dizajnom i iznimno konkurentnom i pristupačnom cijenom.

Pogled na radnu površinu crnog radnog stola Conform Desk