Česta pitanja i odgovori

1. U kojim sve dimenzijama dolazi Conform Desk?

Conform Desk dolazi u dimenzijama koje odgovaraju tvom prostoru. Putem našeg konfiguratora možeš odabrati željene dimenzije i odmah ćeš dobiti ispis cijene. Ukoliko trebaš dimenzije veće od onih koji ti nudi naš konfigurator, možeš nam se javiti putem email adrese. Naša Katarina dat će ti sve potrebne informacije.

2. Trebam li dodatni alat za sastavljanje Conform Deska? 

Uz vijke koje trebaš, dobit ćeš i imbus ključ, tako da ne trebaš nikakav dodatni alat. Samo sastavljanje je jednostavno – samo moraš spojiti noge na površinu tako što ih spojiš priloženim vijcima u predefinirane metalne utore s navojem.

3. Gdje mogu dobiti više informacije o Conform Desku?

Sve o Conform Desku dostupno je na našoj web stranici no želiš li saznati još više, još informacija možeš pronaći u našoj brošuri.

4. Osim Confrom Deska, imate li još nekih gotovih komada namještaja, poput polica, komoda? 

Trenutno u standardnoj ponudi našeg namještaja imamo samo Conform Desk, ali radimo na razvoju novih proizvoda koje ćemo imati u ponudi. Do tada, ako trebaš bilo koji komad namještaja, možemo ga izraditi za tebe. 

5. Jesu li fotografije namještaja sa weba autentične ili su preuzete sa interneta?

Sve fotografije na našoj web stranici su stvarne fotografije našeg namještaja koje su nam poslali naši kupci ili koje je slikao naš fotograf.

6. Mogu li negdje pogledati vaš namještaj?

Conform Desk koji imamo u standardnoj ponudi možeš pogledati u našem prostoru koji se nalazi na zagrebačkom velesajmu na adresi Avenija Dubrovnik 15/12. Ukoliko te zanima kako izgleda namještaj po mjeri koji izrađujemo, možemo ti ugovoriti termin za razgledavanje interijera koji smo uređivali. 

7. Ukoliko se odlučim na opremanje kuhinje ili cjelokupnog interijera, mogu li dobiti i idejno rješenje? 

Ukoliko se odlučiš opremiti svoju kuhinju ili interijer našim namještajem, idejno rješenje ćemo za tebe napraviti besplatno. Bit ćeš u komunikaciji s našim majstorom koji će ti napraviti idejno rješenje na osnovu nacrta i tvojih smjernica. Ukoliko nemaš ideju kako, naš majstor će te svojim savjetima voditi  kroz cijeli proces kako bi zajedno došli do idejnog rješenja. 

8. Vršite li uslugu dostave i montaže?

Da. Uz pružanje usluge izrade idejnog rješenja i izrade namještaja po mjeri, naša ekipa vrši i uslugu montaže. 

9. Gdje mogu dobiti više informacija o vašem namještaju?

Ukoliko trebaš još informacija o našem namještaju, možeš ih pronaći u našoj brošuri koju smo pripremili. U njoj ćeš pronaći fotografije interijera koje smo opremali i nešto malo više o našoj filozofiji izrade namještaja, a dostupna je na ovom linku.