Uvjeti korištenja

Sažetak:

Proizvodi se naručuju putem web-shopa na adresi www.modulos.hr. Ovisno o proizvodu, proizvodi se isporučuju sa stanja skladišta ili se proizvode po mjeri.

Naručeni proizvod bit će predan na isporuku u roku 2-4 tjedana.

Ukoliko postoje okolnosti zbog kojih bi ovaj period bio dulji, kupac će o tome biti obaviješten prilikom procesa kupovine, kao i putem maila u roku od 5 radnih dana po predaji narudžbe.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Uplata se obavlja nakon obavljene narudžbe prema podacima koji su navedeni na ekranu ili u email poruci koja je dobivena nakon obavljene narudžbe. Ovisno o narudžbi, moguća je uplata dijela iznosa avansno, a dijela po isporuci narudžbe.

Ukoliko Kupac po zaprimanju naručenoga proizvoda ustanovi nedostatke ili odstupanja od specifikacija proizvoda, Kupac u roku od 14 dana po zaprimanju naručenoga proizvoda ima pravo reklamacije.

Ovdje navedeni uvjeti korištenja pisanih materijala, popisa proizvoda i usluga s internet stranica tvrtke Modulos Sustavi Namještaja d.o.o. pravila su koja se odnose na sve korisnike te internet stranice. Svako korištenje www.modulos.hr podložno je niže navedenim uvjetima.

Svi sadržaji objavljeni na www.modulos.hr u vlasništvu su tvrtke Modulos Sustavi Namještaja d.o.o. i smiju se koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju kopirati, reproducirati ili na bilo koji način distribuirati bez pismenog pristanka tvrtke Modulos Sustavi Namještaja d.o.o.

Opći uvjeti i odredbe

Tvrtka Modulos Sustavi Namještaja d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu vlasnik je internet stranice www.modulos.hr

Korištenjem ove internet stanice korisnik se slaže da je u potpunosti upoznat i suglasan s uvjetima navedenim na ovoj stranici kao i s uvjetima na stranici Zaštita privatnosti. Ukoliko se korisnik s uvjetima na slaže, ne bi trebao koristiti web stranice.

Modulos Sustavi Namještaja d.o.o. kao ni jedna treća osoba povezana s njim ne mogu ni na koji način jamčiti za točnost, pouzdanost ili sadržaj bilo koje informacije, usluge ili robe dane preko ovih internetskih stranica.

Korisnik se slaže i potvrđuje da Modulos Sustavi Namještaja d.o.o. nije odgovoran za neprikladno ili protuzakonito ponašanje drugih korisnika ili trećih strana te da je rizik od eventualnih šteta nastalih kao rezultat navedenog u potpunosti na korisniku. Izjava o odgovornosti odnosi se na sve štete uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanjem, prekidom, računalnim virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, neprikladnim ponašanjem, nemarom, ili bilo kakvom drugom radnjom.

Modulos Sustavi Namještaja d.o.o. zadržava pravo u svakom trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Uvjeta korištenja internetske stranice i/ili Izjavu o povjerljivosti podataka. Korisnike savjetujemo da periodički pročitaju uvjete korištenja i uvjete o zaštiti osobnih podataka.

Modulos Sustavi Namještaja d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja. U slučaju da dođe do promijene Uvjeta korištenja i/ili Izjave o povjerljivosti podataka, a korisnik nastavi koristiti internetske stranice, smatra se da prihvaća Uvjete korištenja i Izjavu o povjerljivosti podataka u izmijenjenom obliku.

Korisnici ne smiju putem ovih internetskih stranica objavljivati, prenositi ili učiniti dostupnima na bilo koji način nikakve materijale čijim sadržajem se na bilo koji način krše prava drugih, primjerice, sadržaj koji je uvredljiv, klevetnički, koji narušava ili ugrožava privatnost itd., kao ni materijale nezakonitog sadržaja i forme.

Sadržaj koji se nalazi na internetskim stranicama www.modulos.hr u vlasništvu su tvrke Modulos Sustavi Namještaja d.o.o. te su kao takvi zaštićeni zakonom, ili se koriste sukladno odobrenju nositelja autorskih prava te nositelja prava na žigovima, kao i sukladno drugim potrebnim odobrenjima. Zabranjeno je bilo kakva kopiranje, prijenos, distribucija, povezivanje, objavljivanje ili na bilo koji način mijenjanje ovih internetskih stranica bez pismenog odobrenja Modulos Sustavi Namještaja d.o.o. Modulos Sustavi Namještaja d.o.o. može raskinuti poslovni odnos s korisnikom u bilo kojem trenutku i zadržava pravo odmah ukinuti korisničke račune korisnika u slučaju ponašanja korisnika koje Modulos Sustavi Namještaja d.o.o. smatra neprihvatljivim.

U slučaju da je neka od stavki ovih uvjeta korištenja ništava, takva ništavost neće utjecati na valjanost bilo koje druge odredbe ovih uvjeta, te će preostali dijelovi ovih Uvjeta će ostati na snazi, a ništavna odredba će se zamijeniti valjanom odredbom koja po smislu i pravoj volji najviše odgovara odredbi koja je ništavna. Ukoliko bilo koja strana ne iskoristi svoja prava iz ovih uvjeta korištenja, to se neće smatrati odricanjem ili gubitkom tih prava, kao ni bilo kojih drugih ovdje navedenih prava.

Bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti je suda u Zagrebu i rješava se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske.

Uvjeti kupnje

Uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata, odnosno reklamacije robe ponuđene na modulos.hr web stranicama. Naručivanjem proizvoda s modulos.hr kupac prihvaća trenutno važeće uvjete kupnje koji su navedeni u nastavku. modulos.hr zadržava pravo promjene uvjeta kupnje i ne odgovara za gramatičke i ostale greške koje se mogu javiti u opisu proizvoda.

Naručivanje

Proizvodi se naručuju putem web-shopa na adresi www.modulos.hr. Ovisno o proizvodu, proizvodi se isporučuju sa stanja skladišta ili se proizvode po mjeri. Ukoliko se proizvod ne proizvodi po mjeri, a nema ga na stanju na skladištu, kupca ćemo pravovremeno obavijestiti putem e-mail adrese koju nam je naveo prilikom procesa naručivanja.

Naručeni proizvod bit će predan na isporuku u roku 2-6 tjedana. Ukoliko postoje okolnosti zbog kojih bi ovaj period bio dulji, kupac će o tome biti obaviješten prilikom procesa kupovine, kao i putem maila u roku od 5 radnih dana po predaji narudžbe. Ukoliko kupac nije obaviješten u roku, a proces proizvodnje traje dulje od 2-6 tjedana, kupac ostvaruje pravo na otkazivanje narudžbe i povrat uplaćenoga predujma.

Dostava i reklamacije

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Ako oštećenje nije vidljivo izvana, a dio ili cijeli sadržaj paketa je oštećen / razbijen, potrebno je napraviti 3 fotografije paketa:

  1. Slika vanjskog pakiranja
  2. Slika unutarnje ispune i načina pakiranja
  3. Slika oštećenog / razbijenog sadržaja paketa

Fotografije je potrebno poslati na email adresu hello@modulos.hr zajedno s opisom oštećenja i brojem narudžbe u roku od 24 sata nakon primanja oštećenog paketa kako bi Vam šteta mogla biti nadoknađena.

Ovisno o narudžbi (dimenzije, kompleksnost proizvoda, potreba za uslugom montaže), proizvod(i) će kupcu biti isporučeni putem kurirske službe, odnosno vlastitnih dostavnih kapaciteta tvrtke Modulos Sustavi Namještaja d.o.o.

Načini plaćanja

Uplata na bankovni račun

Uplata se obavlja nakon obavljene narudžbe prema podacima koji su navedeni na ekranu ili u email poruci koja je dobivena nakon obavljene narudžbe. Ovisno o narudžbi, moguća je uplata dijela iznosa avansno, a dijela po isporuci narudžbe. Ova mogućnost će također biti komunicirana na ekranu ili u email poruci koja je dobivena nakon obavljene narudžbe.

Uplatu je moguće izvršiti u banci, pošti ili preko internet bankarstva. Narudžba se smatra potvrđenom nakon što je uplata vidljiva na našem računu, što je obično unutar jednog radnog dana nakon uplate.

Plaćanje kreditnim/debitnim karticama

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online jednom od kreditnih i debitnih kartica: Mastercard®, Maestro® ili Visa.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Povrat robe

S obzirom da tvrtka Modulos Sustavi Namještaja d.o.o. nudi proizvode koji se za Kupca izrađuju po mjeri po zaprimanju i potvrdi narudžbe, Kupac ima pravo odustati od narudžbe u bilo kojem trenutku prije uplate iznosa i puštanja narudžbe u proces izrade. Nakon što je narudžba puštena u proces izrade, s obzirom da je proizvod rađen po specifikacijama kupca, odustajanje od narudžbe nije moguće.

Ukoliko Kupac po zaprimanju naručenoga proizvoda ustanovi nedostatke ili odstupanja od specifikacija proizvoda, Kupac u roku od 14 dana po zaprimanju naručenoga proizvoda ima pravo reklamacije. Ukoliko u roku od 14 dana po preuzimanju robe Kupac ne pošalje pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena i da ste zadovoljni sa proizvodom.

O reklamaciji Kupac je dužan Prodavatelja obavijestiti pismenim putem ili porukom e-pošte poslanom na adresu hello@modulos.hr.

U slučaju reklamacije, Prodavatelj će najkasnije u roku 10 radnih dana od zaprimanja reklamacije kontaktirati Kupca i početi provedbu postupka ustanovljavanja opravdanosti reklamacije i popravka ili nadoknade štete prema Kupcu.

Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje. To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku. Platformu mogu koristiti i trgovci i potrošači, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

Prikaz namještaja za moderni dnevni boravak koji je rađen po mjeri u kombinaciji dva materijala

Što nas čini izvrsnim izborom za tvoj projekt?

Modulos nudi jednostavnost i ugodno iskustvo naručivanja kakvo se očekuje u današnje vrijeme, kombinirano s mogućnostima personalizacije i optimizacije za stvarne potrebe kupca kakve nudi tradicionalni obrtnik.

Bilo da se radi o inicijalnom kontaktu, izradi projekta ili izradi i montaži – cilj nam je osigurati krajnjem kupcu što kvalitetnije i ugodnije iskustvo.

Saznaj po čemu se ističemo