Zašto Modulos namještaj?

Modulos je brand hrvatskog namještaja koji nudi jednostavnost i ugodno iskustvo naručivanja kakvo se očekuje u današnje vrijeme, kombinirano s mogućnostima personalizacije i optimizacije za stvarne potrebe kupca kakve nudi tradicionalni obrtnik.

Modulos is all about conforming to your needs!

Tvoj namještaj treba biti napravljen za tebe i tvoje potrebe – uz samo nekoliko klikova na webu.

Odabir komada namještaja koji će se uklopiti u prostor nerijetko ne može proći bez dugotrajnih obilazaka prodavaonica ili pokušaja pronalaska majstora koji će na vrijeme odraditi sve što si zamislio. Zato smo u Modulosu osmislili jednostavno rješenje za ovaj problem. Putem samo nekoliko klikova možeš na jednostavan način naručiti svoj namještaj. Naša Conform linija je tek lansirana i za sad nudi savršeni radni stol, no u našim Rješenjima po mjeri nudimo široku lepezu namještaja kojim možeš oplemeniti svoj interijer.

Spajanje tradicije duge preko 30 godina sa suvremenim potrebama čovjeka 21.stoljeća rezultiralo je našim posebnim pristupom izradi namještaja. U potpunosti smo posvećeni svakom detalju i pažljivo promišljamo o funkcionalnosti kako bismo bili sigurni da ćemo dizajnirati namještaj koji u potpunosti zadovoljava formu i funkciju.

Kvaliteta izrade i dizajn samo su jedan segment koji osigurava ukupni dojam i dugotrajnost namještaja. Drugi bitan segment je kvaliteta materijala. Koristimo isključivo visokokvalitetne laminate austrijskih i talijanskih proizvođača, a za jezgru uvijek biramo najkvalitetnije rješenje.

Mladi par u praznoj sobi zamišlja namještaj
Tvoje potrebe trebaju definirati tvoj namještaj. Mi ne stajemo samo na dimenzijama, već svaki komad namještaja u fazi dizajna duboko promislimo kako bi rješavao sve tvoje male, ali velike probleme.
Površina crnog radnog stola Conform Desk sa prikazom utora za kabliranje

Jednostavnost i elegancija, prilagođeni tvom prostoru

Tvoj dom zaslužuje namještaj koji će se u potpunosti uklopiti u prostor i dati mu osobnost. Zato dizajniramo jednostavne i elegantne komade namještaja koje možeš u potpunosti prilagoditi specifikacijama svog prostora.

Površina radnog stola Conform Desk s rozom bilježnicom i izvlačnom kukom za torbu

Pametna praktična rješenja kao osnova dizajna proizvoda

Tvoj namještaj ti mora olakšati život i prilagoditi se tvom životnom stilu. Smatramo da je praktičnost jedan od elemenata koji mora biti zastupljen kod namještaja i zato uvijek promišljamo kako namještajem riješiti neke svakodnevne probleme poput kabliranja, punjenja mobilnih uređaja, organiziranja stvari…

Ugradbeni ormar sa izvlačnom sjedalicom u hodniku

Rješenja po mjeri koja tvoj prostor čini boljim

Tvoje ideje i želje pretvaramo u rješenja po mjeri. Pažljivo slušamo, dajemo ti sugestije ili predlažemo svoja detaljno promišljena idejna rješenja. Iza nas stoji dugotrajno iskustvo opremanja interijera , a svakom upitu koji dobijemo posvećujemo maksimalno vremena i pažnje kako bismo bili sigurni da će finalni proizvodi u potpunosti zadovoljiti tvoje želje i zahtjeve.

Instalacija kreveta po mjeri

Tvoje potrebe su na prvom mjestu – imaš li pitanja, posebnih zahtjeva ili nedoumica – uvijek smo tu.

Bilo da si u nedoumici oko odabira namještaja za svoj dom pa trebaš naš savjet ili imaš neke posebne zahtjeve, slobodno nas kontaktiraj. Svakom upitu pristupamo profesionalno i sa maksimalnim angažmanom kako bi ti pomogli da pronađeš rješenje koje će se se najbolje uklopiti u tvoj dom.

Njegujemo profesionalan pristup u izradi namještaja po mjeri stavljajući tvoje ideje i zahtjeve na prvo mjesto. Pri tome nam je krajnji cilj da finalna rješenja u potpunosti zadovoljavalju sve tvoje zahtjeve i potrebe i budu u potpunosti prilagođena tvom prostoru. Obrati nam se s povjerenjem jer naša misija je tvoj dom učiniti mjestom na koje ćeš se uvijek vraćati s osmijehom na licu.