Tvoj je prostor jedinstven. Poprati to i namještajem.

Osim što nudimo jedinstvene i promišljene proizvode u standardnoj ponudi, izrađujemo i namještaj po mjeri za stambene i poslovne prostore.

Kontaktiraj nas
Pogled na dnevni boravak opremljen namještajem po mjeri

Skini brošuru za kasnije.

Znamo da želiš da namještaj koji odabereš bude u skladu s tvojom vizijom idealnog doma. Zato smo izradili brošuru u kojoj možeš pogledati još fotografija i pročitati nešto više o našoj filozofiji izrade namještaja. Sve fotografije u brošuri na našoj web stranici su stvarne fotografije našeg namještaja koje su nam poslali naši kupci ili su uslikane od strane našeg fotografa.

Modulos - Inicijalni kontakt Inicijalni kontakt Prvi korak je kvalitetna komunikacija. Želimo znati koje su tvoje želje, ali i životne navike kako bi mogli što bolje pristupiti izradi projekta koji će tvoje ideje i zamisli pretvoriti u stvarnost.
Modulos - Idejno rješenje Idejno rješenje Ukoliko već postoji projektno rješenje, isto ćemo analizirati, razraditi i dati procjenu. U suprotnom ćemo ponuditi vlastito rješenje za koje ćemo izraditi 3D vizualizacije.
Modulos - Izrada Izrada Nakon odobrenja idejnog rješenja i uplate pologa, slijedi finalno mjerenje kako bi se potvrdilo uklapanje projektnog rješenja u prostor. Nakon toga slijedi izrada namještaja.
Modulos - Dostava i montaža Dostava i montaža Namještaj ćemo dostaviti i monitrati uz visoku razinu profesionalnosti i uslužnosti.
Kroz 3D vizualizacije prije izrade osiguravamo kvalitetu rješenja. Bez obzira na dugogodišnje iskustvo i posvećenost praktičnim rješenjima, uvijek nam je cilj osigurati da je rješenje koje će ići u izradu upravo ono što naručitelj želi – sve do zadnjega detalja.
Postavi kursor iznad ili dotakni za konačni rezultat

Pitanja? Projekt? Popričajmo!

Bez obzira radi li se o izvedbi cjelokupnog projekta interijera, izradi namještaja prema gotovom projektu ili potrebi za samo određenim komadima namještaja – tu smo!

Slobodno ispuni kontakt formu i mi ćemo se povratno javiti u najkraćem mogućem roku. Za rješenja po mjeri se možeš obratiti i našem stručnjaku za izradu rješenja po mjeri na broj +385 91 5000 400.

* obavezna polja
Prikaz namještaja za moderni dnevni boravak koji je rađen po mjeri u kombinaciji dva materijala

Što nas čini izvrsnim izborom za tvoj projekt?

Modulos nudi jednostavnost i ugodno iskustvo naručivanja kakvo se očekuje u današnje vrijeme, kombinirano s mogućnostima personalizacije i optimizacije za stvarne potrebe kupca kakve nudi tradicionalni obrtnik.

Bilo da se radi o inicijalnom kontaktu, izradi projekta ili izradi i montaži – cilj nam je osigurati krajnjem kupcu što kvalitetnije i ugodnije iskustvo.

Saznaj po čemu se ističemo