Mala tvrtka s velikim idejama.

Mi smo mali tim entuzijasta koji se bavi izradom namještaja po mjeri. Naša priča je započela, te se i dalje odvija u maloj stolarskoj radnji u kojoj već tri generacije stolara s ljubavlju izrađuju namještaj po mjeri. U dinamičnom dobu u kojemu živimo svjesni smo da je težnja za stvaranjem motivirajućeg, ugodnog i balansiranog okruženja u domu i radnom prostoru veća nego ikada.

Kroz beskompromisan pristup namještaju i pribjegavanju inovaciji i pametnim rješenjima, uvodimo tradicionalnu kvalitetu i osobni pristup koje pruža klasična stolarija u 21. stoljeće.

Modulos is all about conforming to your needs!

Mala stolarija s dugom tradicijom i suvremeni pristup namještaju

Modulos je brand koji je nastao na temeljima male stolarije i nakon tri generacije stolara spaja kvalitetu, entuzijazam i iskustvo s potrebama čovjeka u 21. stoljeću.

Naša najveća snaga je briga i posvećenost detaljima za koje vjerujemo da su ključna stvar kad je riječ o izradi namještaja po mjeri kupca. Samo takav pristup može stvoriti ono pravo rješenje koje udovoljava svim standardima i specifikacijama prostora. Osim toga, težimo stvaranju pametno osmišljenog namještaja koji rješava sve one male frustracije u svakodnevnom životu. I baš zato smo odlučili spojiti inovativan, startup pristup sa tradicijom. Odlučili smo stvarati proizvode koji svoje korisnike iskreno vesele.

Iako na današnjem tržištu dominiraju veliki lanci jeftinog, tipskog namještaja, primijetili smo i sve jači trend posjedovanja personaliziranog namještaja koji svakom domu daje posebnost i odražava osobnost onoga tko živi u njemu. I zato svim našim klijentima želimo pomoći da za sebe kreiraju dom kakav žele, po svojoj mjeri, s pametnim, praktičnim namještajem koji ispunjava formu i funkciju.

Dizajn i 3D renderiranje namještaja na računalu
Modulos je prvi hrvatski brand namještaja koji je uspješno plasirao inovativan proizvod diljem svijeta putem crowdfunding kampanje na Kickstarteru.
Prezentacija ideje o modularnom stolu uoči startup natjecanja Startup Factory Zagreb

Bilo da se radi o Conform proizvodima ili rješenjima po mjeri – želimo da uživaš u opremanju svog prostora

Naša je nit vodilja jednostavna: želimo ti omogućiti da uživaš u svom namještaju – od onog trenutka kad ga biraš do prvog dana kad ga koristiš.

Već od našeg prvog proizvoda, Modulos modularnog radnog stola, trudili smo se reinterpretirati cijeli proces kupnje i korištenja namještaja. Želimo da se taj isti namještaj prilagodi tebi, tvom životnom prostoru i tvojim životnim navikama. Jednako tako želimo ti omogućiti da u svom namještaju uživaš dugi niz godina, pa tako i pristupamo dizajnu, odabiru materijala i samoj kvaliteti izrade.

Bilo da odabereš Conform proizvod ili se odlučiš na rješenje potpuno osmišljeno po mjeri za tebe, omogućiti ćemo ti da do idealnog namještaja dođeš bez stresa, nepotrebnog trošenja vremena i brige oko krajnjeg rezultata.

Nabavka komada namještaja koji ti savršeno odgovaraju ne smije biti naporna. Mora ti pružiti veselje. Mora biti jednostavna, laka i brza.