Što naši kupci misle o nama?

Puno vremena i pažnje posvećujemo izradi svakog komada namještaja, pristupu našim klijentima te jednostavnosti narudžbenog procesa, stoga nam je vaše mišljenje od velike važnosti. Pitali smo vas što mislite o nama, našim proizvodima i uslugama, a vaše komentare donosimo u nastavku.

Ja i supruga počeli smo raditi od kuće i tražili smo stol koji će odgovarati dimenzijama našeg prostora. U Conform Desk smo se zaljubili na prvi pogled. Oduševila nas je i ekipa koja tamo radi. Izašli su nam u susret i prilagodili standardni dizajn Conform Deska našem prostoru. Hvala, ekipa!

— Marko R.

Korisnička slika Nina

Stol me osvojio na prvu! Dizajn je jednostavan, elegantan, a opet ima nešto posebno u njemu – savršeno se uklapa u prostor ? Najbolje mi je to što uz ovaj stol ne ide samo dizajn – super je funkcionalan i više nema svih onih silnih žica oko stola.

— Nina T.

Definitivno odlično rješenje za nered s kablovima koji me izluđivao. Otkad imam ovaj stol postao sam organiziranji – napokon je sve na svojem mjestu!

— Igor V.

Korisnička slika Igor
Korisnička slika Katarina

Oduševio me jednostavan dizajn ovog stola i njegova funkcionalnost. Postupak kupnje bio je lagan i brz, a ekipa iz Modulosa posvetila je iznimnu pažnju mojoj narudžbi.

— Katarina L.

Conform Desk sam pronašao sasvim slučajno, tražeći neki fora stol koji bi mi zapravo i odgovarao dimenzijama. Malo je za reći da sam oduševljen – stol je stigao na vrijeme, kvaliteta izrade je vrhunska i nevjerojatno je funkcionalan!

— Hrvoje I.

Korisnička slika Hrvoje