Dostava & Jamstvo

Dostava proizvoda

Dostavu naših proizvoda vršimo preko kurirske službe i dostavljamo ih direktno na adresu stanovanja kupca. Radimo samo s najboljim kurirskim službama kako bismo osigurali najbolju moguću uslugu dostave proizvoda. Svaki kupac po slanju proizvoda dobiva i broj paketa kako bi mogao provjeriti gdje se proizvod nalazi i koliko vremena još treba dok ne stigne na adresu.

Rok za isporuku proizvoda je 2-6 tjedana, osim ako je naznačeno drugačije za pojedini proizvod, promotivnu akciju ili pri procesu naručivanja.

Ukoliko postoje okolnosti zbog kojih bi ovaj period bio dulji, kupac će o tome biti obaviješten prilikom procesa kupovine, kao i putem maila u roku od 5 radnih dana po predaji narudžbe.

Jamstvo

S obzirom da tvrtka Modulos Sustavi Namještaja d.o.o. nudi proizvode koji se za Kupca izrađuju po mjeri po zaprimanju i potvrdi narudžbe, Kupac ima pravo odustati od narudžbe u bilo kojem trenutku prije uplate iznosa i puštanja narudžbe u proces izrade. Nakon što je narudžba puštena u proces izrade, s obzirom da je proizvod rađen po specifikacijama kupca, odustajanje od narudžbe nije moguće.

Kada se pošalju na dostavu, proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Ako oštećenje nije vidljivo izvana, a dio ili cijeli sadržaj paketa je oštećen / razbijen, potrebno je napraviti 3 fotografije paketa:

  1. Slika vanjskog pakiranja
  2. Slika unutarnje ispune i načina pakiranja
  3. Slika oštećenog / razbijenog sadržaja paketa

Fotografije je potrebno poslati na email adresu hello@modulos.hr zajedno s opisom oštećenja i brojem narudžbe u roku od 24 sata nakon primanja oštećenog paketa kako bi Vam šteta mogla biti nadoknađena.

Ovisno o narudžbi (dimenzije, kompleksnost proizvoda, potreba za uslugom montaže), proizvod(i) će kupcu biti isporučeni putem kurirske službe, odnosno vlastitnih dostavnih kapaciteta tvrtke Modulos Sustavi Namještaja d.o.o.