Conform Desk White 120×60 cm

Conform Desk BLK u standardnim dimenzijama 120x60cm dolazi sa uključenim izvlačnim klinovima. Kompaktna dimenzija u kombinaciji s pametnim dizajnerskim rješenjima omogućuje ti maksnimalno iskorištenje tvoga prostora. U posebnoj, mat bijeloj izvedbi ultra premium površinskog materijala, te s našim signature dizajnom metalnih Conform nogu ili profinjenom elegancijom Branching Wood nogu, lagan je za održavanje i idealan za organizaciju.

Torba za kabliranje je uključena u cijenu. 

Izražena cijena je s PDV-om.

Stolovi na fotografijama su različitih dimenzija pa svakako obratite pozornost na definiranu dimenziju ovoga proizvoda – 120x60cm.

4,259.00kn

Conform Desk White spaja praktičnost i profinjenost linija dizajna osnovnog Conform Desk radnog stola, te na to dodaje ultra premium mat bijeli laminat radne površine.
Stari pristup izradi namještaja po mjeri je - zastario.

Mogućnost prilagodbe u par klikova na našem webu

Moderna vremena donijela su užurban i kaotičan tempo života. Baš zbog toga odlučili smo ti uštedjeti vrijeme pri odabiru i kupnji radnog stola. Želiš li druge dimenzije, u samo par klikova možeš ga prilagoditi veličini svog prostora, te odabrati materijal i dodatke koje želiš. Odmah ćeš vidjeti cijenu i prikaz finalnog proizvoda. Čim ga naručiš mi ćemo se potruditi da na tvom kućnom pragu bude u najkraćem mogućem roku.

Pametna praktična rješenja kao osnova dizajna proizvoda

Pri dizajniranju proizvoda pažljivo promišljamo i o praktičnoj primjeni. Sigurno ti je poznata situacija kad te nered među kabelima i stvarima na tvom stolu demotivira za daljni rad. Ili kad nemaš gdje napuniti mobitel, a da ti bude pri ruci. Mi smo pronašli rješenja za ovake male, ali velike probleme i implementirali ih u radnu površinu kako bi ti pružili veće zadovoljstvo i motivaciju pri radu.

Vrhunski materijali najviše kvalitete korišteni u izradi

Želimo da uživate dok radite za svojim radnim stolom. Upravo zato imamo izbor isključivo iznimno kvalitetnih materijala – visokokvalitetna šperploča se koristi kao jezgra koja osigurava čvrstoću i postojanost, dok top razina laminata čini tvoju radnu površinu. Tako na izbor nudimo i AP Aptico – materijal iznimnih svojstava.

Izrada Modulara - modularnog radnog stola u proizvodnom pogonu

Spoj tradicije i modernog u tvom domu

U doba velikih serijskih, generičkih izrada namještaja vjerujemo da ručni rad prepoznaju oni posebni, koji žele da i njihov dom bude takav. Baš zbog toga puno vremena i pažnje posvećujemo izradi svakog komada namještaja imajući na umu da će zauzeti mjesto u tvom životu. Zahvaljujući dugogodišnjem radu i stolarskom iskustvu iz naše kreativne radionice u tvoj dom stiže komad namještaja koji spaja tradicijski način izrade i moderna rješenja.

Tehničke specifikacije

Ovdje možeš pronaći sažetak svih najbitnijih značajki svog Conform Desk radnog stola.

 • Najbitnije značajke:

  • Radna površina završena ultra premium laminatom AP Aptico
  • Savršeno rješenje za organizaciju kabela koji ti moraju doći na površinu
  • Kanal za kabliranje možeš koristiti i za uspravno odlaganje mobitela ili tablet uređaja
  • Uredno sakrij sve kabele (pa čak i produžni kabel) u tekstilnu vreću s čičkom ispod površine stola
  • Uredno objesi svoju torbu ili ruksak sa strane površine
  • Profinjeni dizajn koji se uklapa u svaki prostor
  • Materijali najviše kvalitete
 • Tehničke specifikacije:

  • 120 centimetara
  •  centimetara
  • 71.5 centimetara
  • 50 kilograma
 • Sastavljanje:

  Tvoj stol će ti doći uredno zapakiran i zaštićen, no rastavljen. Samo sastavljanje je jednostavno – samo moraš spojiti noge na površinu tako što ih spojiš priloženim vijcima u predefinirane metalne utore s navojem. Uz vijke ćeš dobiti i imbus ključ, tako da ne trebaš nikakav alat!

 • Slanje:

  Conform Desk White by Modulos šaljemo u sljedeće zemlje:

  Hrvatska, Austrija, Francuska, Njemačka, Nizozemska, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo.

  Stol šaljemo putem dostavne službe na tvoj kućni prag.

Površina radnog stola Conform Desk White s monitorom, laptopom i tipkovnicom.

Zanimaju li te možda druge dimenzije u istoj izvedbi? Pogledaj Conform Desk White u dimenzijama po tvojoj mjeri!