Namještaj po mjeri : 5 benefita koje donosi tvom domu

kuhinja po mjeri - modulos

Prije nego li kreneš u kupovinu namještaja za svoj dom, postoji jedno zlatno pravilo koje moraš znati: istraži sve opcije dostupne na tržištu. Provjeri web trgovine, lokalne dućane, ali nemoj zaboraviti ni na dizajnerski i namještaj luksuznijih brendova. Jedan dobar dizajnerski komad može učiniti veliku razliku u tvojem prostoru. Ali što ako tvoj dom ima specifične elemente, kose ili visoke zidove? U tom je slučaju, gotov namještaj koji odgovara tvom prostoru, gotovo i nemoguće pronaći. Namještaj po mjeri ovdje se čini kao jedina ispravna opcija, jer ti omogućava maksimalnu iskoristivost tvog prostora, a ujedno je odličan omjer cijene i kvalitete. 

Namještaj po mjeri je u potpunosti jedinstven.

Kod uređenja tvog doma, važno je da tvoj namještaj odgovara tvojim potrebama počevši od željenog dizajna, dimenzija i budžeta. Upravo je iz tog razloga namještaj po mjeri savršen za kreiranje doma iz snova. Omogućava ti da odabereš vrstu materijala, dizajn i teksturu tkanina, ali i bitne funkcionalnosti poput pametnih elemenata koji štede prostor.

Možeš dobiti u potpunosti prilagođeno rješenje koje u milimetar odgovara tvom domu i štedi tvoje vrijeme. Uz sve to, namještaj po mjeri omogućuje da tvoj namještaj bude personaliziran, umjesto nekih standardnih, masovno proizvedenih komada namještaja koji služe svrsi, ali nemaju “ono nešto”. 

Namještaj po mjeri: U dnevnim boravcima je bitno lijepo uklopiti mjesta za odlaganje, ali i riješiti kabliranje tehnike
Tvoj ti dom mora odgovarati u milimetar. Uz pametne dodatke koji se mogu ugraditi u namještaj po mjeri, možeš uživati u svakom trenutku provedenom u svom domu.
Photo: Modulos

Kvaliteta je primarna. 

Prilikom investiranja u namještaj po mjeri, sigurni smo da prvenstveno želiš biti siguran da ćeš dobiti pravi omjer cijene i kvalitete. Upravo je zbog toga tvoj lokalni majstor ili mala tvrtka bolje rješenje, jer možeš biti siguran da će dati sve od sebe da tvoj namještaj bude upravo ono što želiš. Kod manjih proizvođača, često i materijal poput drveta, dolazi od lokalnih proizvođača, pa ih na taj način podržavaš i cijeli lanac malih proizvođača.  

Prilagodljiv je!

Većina gotovog namještaja koji možeš kupiti putem velikih prodajnih lanaca je rađen na istom principu. Dolazi u jednoj ili vrlo malo veličina, što može biti veliki problem kod velikih prostorija. Namještaj po mjeri dolazi u kojim god dimenzijama želiš, i može biti savršeno dimenzioniran za tvoju veliku sobu.

Čest je slučaj i izrada multifunkcionalnog namještaja koji se može sklopiti, skloniti ili pretvoriti u nešto potpuno drugo kad se ne koristi. Ovakav namještaj može biti pametno rješenje za male domove, a ujedno će plijeniti pažnju tvojih gostiju. Estetika, funkcionalnost i prilagodljivost u jednom. 

Kod predsoblja uvijek tražimo ono rješenje koje će učiniti tvoj prostor posebnim
Stan po mjeri koji smo radili za naše klijente, ima skrivenu tapeciranu klupu koju po potrebi možeš izvući.
Photo: Modulos

Dizajnerski namještaj po boljoj cijeni.

Namještaj po mjeri omogućuje ti da rekreiraš high-end dizajnerske komade po nešto manjoj cijeni. Naravno, i ovdje to neće biti onakav identičan komad, no možeš dobiti slično rješenje. Ovdje bismo te ohrabrili da osmisliš i svoj komad namještaja i kreneš u realizaciju. Pravom majstoru je zaista samo nebo granica. 

Cijena namještaja po mjeri.

Velika brojka današnje populacije smatra da je namještaj po mjeri zapravo skupa solucija. Uzmemo li u obzir fleksibilnost, prilagodljivost, dostupnost u baš svim varijantama koje možeš zamisliti, cijena zapravo i nije tako visoka. Svaki komad namještaja po mjeri može biti prilagođen tvojem budžetu pa tako jedan, naizgled isti komad namještaja možeš dobiti po višoj i nižoj cijeni. Kako? Ovdje se radi o optimizaciji okova, materijala, dok sam namještaj zadržava završnu odbradu, i juš uvijek je u daleko boljim standardima kvalitete nego gotovi komadi dostupni na tržištu. 

Pogled na ulazni hodni s ugradbenim ormarima, fronte u staklu
Namještaj po mjeri u potpunosti se može prilagoditi tvom budžetu. Uz male prilagodbe, možeš dobiti izvrstan dizajn i odličnu kvalitetu.
Photo: Modulos

Odabrati namještaj po mjeri za prilikom renovacije svog doma, uvijek je dobar izbor. Finalni rezultat je dugotrajan proizvod, odlične kvalitete koji ima sve funkcionalnosti koje želiš. Početno je nešto veći ulog, no kad uzmeš u obzir udobnost, štednju vremena zahvaljujući pametnim dodacima, neminovno je pravi izbor za svaki dom.

Trebaš li savjet vezan uz izradu namještaja po mjeri, naš mali tim stručnjaka može ti izraditi baš sve o čemu sanjaš. Obrati nam se s povjerenjem i uživaj u svojem Modulos domu po mjeri.