Modular by Modulos

Prvi potpuno modularni radni stol na svijetu. Koncept koji je osvojio brojne nagrade, uključujući dva Grand Prixa na svjetskim izložbama inovacija. Prvi koncept namještaja iz Hrvatske koji je uspješno financiran kroz Kickstarter crowdfunding kampanju.

Koncept koji ti omogućuje neograničenu fleksibilnost, apsolutnu prilagodbu, nadogradnju i izmjene tijekom cijelog svog vijeka trajanja.

Modulos is all about conforming to your needs!

Koncept modularnog namještaja koji se potpuno prilagođava kupcu

Radna površina Modulara, modularnog radnog stola je izrađena od kvadratnih modula koji se mogu na jednostavan način međusobno spajati na sve četiri strane, čime omogućuju formiranje jedinstvenih i optimalnih radnih površina. Upravo na osnovu ovog koncepta Modular ti omogućuje potpunu prilagodbu tvog radnog stola.

Primjerice, ukoliko si lijevak i koristiš miš s kabelom, htjet ćeš rupu za kabliranje u površini s lijeve strane. Ovaj stol ti omogućuje taj izbor. Također, svi moduli koje nudimo – moduli s raznim funkcijama poput ugrađenih utičnica ili bežičnoga punjača mogu se rasporediti pri izgradnji površine točno na način koji tebi najviše odgovara.

Sastavljanje Modular by Modulos modularnog radnog stola
Od skromnih početaka i eksperimentiranja s konceptom, preko kreiranja branda i financiranja putem crowdfunding kampanje, Modular, modularni radni stol je pronašao svoje mjesto u domovima i uredima u 10 zemalja diljem svijeta. Modularne radne stolove isporučili smo kupcima u Hrvatskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Australiji, Njemačkoj, Švicarskoj, Francuskoj, Nizozemskoj, Velikoj Britaniji i Urugvaju.

Modeli nogu koje imamo u ponudi:

Hairpin metalna noga

Metalna noga profinjenog dizajna, izrađena od visokokvalitetne metalne žice i bojana u antracit boju kvalitetnim elektrostatskim procesom aplikacije boje. Na ovim nogama tvoj će stol postati dekorativan element tvoga ureda ili doma, no istovremeno dizajn ove noge i njena prozračnost je čine nenapadnom.

Metalna kvadratna noga

Jednostavna kvadratna metalna noga iznimne čvrstoće s vijkom za fino podešavanje visine.

Drvena kvadratna noga – hrast

Jednostavna kvadratna noga izrađena od hrastovog drveta top kvalitete, olakirana poliuretanskim lakom.

Kupac modularnog stola Modular sastavlja svoj radni stol

Prilagodljivost i dugotrajnost

Ako radiš od kuće i trenutno se nalaziš u manjem prostoru, tvoj Modular, modularni radni stol će te sigurno pratiti kada se preseliš u veći prostor. Kako? Ako trebaš veći stol, jednostavno ga nadogradi s još modula i opet ćeš imati stol koji savršeno odgovara tvom prostoru. Seliš se u manji prostor? Sačuvaj module koji su ti višak i pospremi ih za neku drugu priliku.

Osim toga, svaki modul ima dosjede za noge u svakom kutu s donje strane površine, što znači da imaš mnoštvo opcija za stvaranje raznih kombinacija. S obzirom da nudimo noge raznih duljina i izgleda, tvoje mogućnosti su gotovo neograničene! Bilo da trebaš radni stol, kuhinjski stol, stol s podesivim električnim nogama ili niski stolić – sve možeš postići s istim modulima.

Jedan kupac nam je dao savršen opis ovog koncepta: “Ovaj stol je kao kameleon – komad namještaja koji može imati bezbroj oblika i savršeno se uklopiti u bilo koji prostor.”

Zalihe svih modula su trenutno rasprodane, no dobre vijesti su da radimo na tome, kao i na nadogradnji koncepta.

Sve zalihe modula su trenutno rasprodane, te nove izrađujemo isključivo po narudžbi. Za upite vezane uz Modular, modularni radni stol, bilo da se radi o upitu za kupnju ili poslovnu suradnju, svakako nam se obrati putem kontakt forme ispod.

U međuvremenu, ukoliko trebaš savršeno prilagođeno rješenje za svoj prostor, svakako ti preporučamo da pogledaš naš novi proizvod – Conform Desk – potpuno prilagodljivi radni stol!

Pogledaj Conform Desk
Stolar izrađuje radni stol po mjeri

Upit za Modular by Modulos

Imaš pitanja o našem revolucionarnom konceptu radnog stola, interes za kupnju, ideje za budući razvoj koncepta ili upit vezan uz poslovnu suradnju? Javi nam se!

Slobodno ispuni kontakt formu i mi ćemo se povratno javiti u najkraćem mogućem roku. Također smo dostupni i putem kontakt broja 0977159882.

* obavezna polja