Od potrebe do rješenja – Katarina i njen Conform Desk

Kućni ured po mjeri freelancera.

U potrazi za savršenim radnim stolom koji će se uklopiti u njezin kućni ured, našem timu se obratila mlada SEO profesionalka Katarina. Kako se u tada novonastaloj situaciji odlučila na freelancing, razvila joj se potreba za stvaranjem kvalitetnog kućnog ureda rađenog po njezinoj mjeri.

Za početak je htjela stol koji će biti njezin saveznik na putu ka organiziranosti i redu na radnoj površini kako bi povećala radni elan, produktivnost i kreativnost. U želji da saznamo je li Conform Desk ispunio njezina očekivanja, posjetili smo Katarinu u njezinom domu. I imali smo što vidjeti.

Conform Desk je svoje mjesto našao u novoformiranom kutku Katarininog kućnog ureda koji je cozy i prepun svjetlosti, obzirom da se nalazi ispod prozora dnevnog boravka.

Katarinin suncem obasjan kutak, savršeno se uklopio u njen dnevni boravak.

Zašto baš Conform Desk?

„Materijal je odličan i u potpunosti sam zadovoljna performansama. Ugodan je za rad, pa čak i cjelodnevni (posebice kad baš zapnem). Zapravo sam tražla nešto što će mi trajati i mislim da je sama kvaliteta prevagnula u mojoj odluci.“ – odgovorila je na naše pitanje Katarina.

Osim toga, kao praktičnu komponentu svog novog radnog stola istaknula je kanalice za kabele koji su uvelike doprinijele u suzbijanju nereda koji često zna nastati među kablovima u situacijama kada koristi više uređaja na radnoj površini.

kanalica-conform-desk
Kanalice osiguravaju Katarini urednu radnu površnu.
conform-desk-katarina
Na stolu se našlo mjesta i za pokoji sukulent.

Simpatični detalji.

“Simpatičan su detalj i izvlačni klinovi na koje ostavim slušalice kada ih koristim, a ponekad mahinalno objesim torbicu, kao da sam u uredu van stana” – rekla nam je Katarina u spontanom razgovoru koji smo vodili ispijajući kavu!

Fora klinovi omogućuju Katarini da smjesti svoju torbu

Mi smo sigurni da će Katarina još dugo godina uživati u svom besprijekornom Conform Desk-u, a ako i tebe zanima kako bi se uklopio u tvoj radni prostor, javi nam se na hello@modulos.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *